| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
savvas Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 11:25 am Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με την ενεργοποίηση |
|
|
Οι μηχανές που χρησιμοποιώ ανήκουν όλες σε domain. Συνδεόνται όλες με το Internet και έχουν εγκατεστημένο Windows XP Professional με SP3. Το πρόβλημα που έχω είναι πως όταν πάω να ανοίξω το FESPA μου βγάζει το μήνυμα για επιλογή λήψης κωδικού και επιλέγω μέσω διαδικτύου (δες και συνημμένη εικόνα activationscreen). Στη συνέχεια ζητά να ενεργοποίσω τη σύνδεση με το διαδίκτυο εάν χρειάζεται (δες και συνημμένη εικόνα activationscreen2). Όμως ούτως ή άλλως οι μηχανές μου είναι συνδεσεμένες με το διαδίκτυο και πατώ ΟΚ. Ακολούθως εμφανίζεται το μήνυμα λάθους Τεχνικό πρόβλημα κατά την ενργοποίηση, κώδικας λάθους 4 (δες και συνημμένη εικόνα error1). Και τέλος λαμβάνω και ένα runtime error (δες και συνημμένη εικόνα error2). Τα πιο πάνω συμβαίνουν είτε σε user login είτε αν κάνω login είτε σαν Local Administrator είτε σαν Administrator του Domain.
Παρακαλώ για τη βοήθεια σας μιας και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσουν οι καθηγητές και οι φοιτητές τους το πρόγραμμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Σάββας
| Description: |
|
| Filesize: |
36.84 KB |
| Viewed: |
2178 Time(s) |

|
|
13.65 KB |
2178 Time(s) |

|
|
43.76 KB |
2178 Time(s) |

|
|
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peterg LH Support

Συμμετάσχουν: 10 Ιούλ 03 Δημοσιεύσεις: 93
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 12:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
O server των κωδικών είναι εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικής βλάβης του ΟΤΕ και θα αποκατασταθεί σύντομα.
Για την εξυπηρέτησή σας καλέστε μας στα τηλ. της υποσ/ξης 210 3837260. Ζητούμε συγνώμη για προσωρινή αναστάτωση.
_________________ SALES-SUPPORT |
|
|
 |
savvas Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 03, 2009 2:33 pm Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με την ενεργοποίηση |
|
|
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση σας ανταπόκριση. Έχω λύσει το πρόβλημα και ελπίζω πως δεν θα χρειαστεί ξανά το activation ή κάνω λάθος;
Εξακολουθώ όμως να έχω μια μηχανή την οποία δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι "Η αίτηση ενεργοποίησης δεν έγινε δεκτή" και " Η έκδοση κελιδώματος (σειράς) είναι διαφορετική" (δες και εικόνα activation_error 1). Πατώντας OK μου εμφανίζει μήνυμα Run Time error (δες και εικόνα activation_error 2).
Παρακαλώ για τη βοήθεια σας ώστε να επιλύσω και αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ
|
16.83 KB |
2134 Time(s) |

|
|
34.47 KB |
2134 Time(s) |

|
|
|
|
 |
peterg LH Support

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 04, 2009 3:38 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μύνημα αυτό εμφανίζεται στην περίπτωση εγκατάστασης νεότερης έκδοσης απο αυτή που έχετε αγοράσει.
Επικοινωνήστε με της υποσ/ξη προκειμένου να ενημερωθεί η καρτέλα πελάτη με την νέα έκδοση αν είστε κάτοχος της τελευταίας έκδοσης του προγράμματος.
|
|
 |
savvas Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 10:15 am Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με την ενεργοποίηση |
|
|
| Ευχαριστώ πολύ για την άμεση σας ανταπόκριση. Το περίεργο είναι πως έχω 25 ακριβώς ίδιες μηχανές και στις 24 δεν είχα πρόβλημα με την ενεργοποίηση. Όλες τρέχουν την ίδια έκδοση του FESPA. Πως το εξηγείται αυτό μόνο στη μία να εχω αυτό το πρόβλημα;
|
|
|
 |
peterg LH Support

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 07, 2009 1:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πιθανότερο λόγω λάθους cd εγκατάστασης...
|
|
 |
savvas Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 10, 2009 5:59 pm Θέμα δημοσίευσης: Προβληματα εγκατάστασης |
|
|
| Έκανα απεγκατάσταση του προγράμματος Fespa από τον υπολογιστή και επανεκίνηση. Στη συνέχεια έτρεξα το πρόγραμμα εγκατάστασης του Fespa από το cd. Ενώ η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία όταν προσπάθησα να κάνω ενργοποίηση είχα ξανά το ίδιο πρόβλημα όπως αναφέρω και πιο πάνω. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω άλλο για να λύσω το πρόβλημα.
|
|
|
 |
peterg LH Support

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 10, 2009 7:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Δεν μας δίνονται επαρκή στοιχεία για να τσεκάρουμε την καρτέλα πελάτη και δεν είναι ασφαλές να τα δημοσιοποιήσουμε εδώ.
|
|
 |
THANOS Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 24, 2010 11:05 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω παρόμοιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να ανακτήσω κωδικούς από τον net.
Ο κωδικός λάθους είναι -7 ή -4. Χρησιμοποιώ windows xp. Το πρόβλημα το έχω από εχθές που προσπάθησα να εγκαταστήσω το Τεκτων και fespa στον φορητό μου υπολογιστή. Παρακαλώ για τις ενεργειες σας.
|
|
|
 |
peterg LH Support

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 24, 2010 2:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης έχει αποκατασταθεί.
|
|
 |
|