Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorials



Your password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Βιβλία Fespa

Οδηγός μελέτης με Ευρωκώδικες | Fespa Βιβλία

Οδηγός μελέτης με Ευρωκώδικες

Ο οδηγός μελέτης με Ευρωκώδικες παρουσιάζει στους μελετητές-μηχανικούς τα βασικά στοιχεία των Ευρωκωδίκων και τους δείχνει πώς μπορούν να ενσωματώσουν τα απαραίτητα δεδομένα στις μελέτες που υλοποιούν με το στατικό πρόγραμμα Fespa με Ευρωκώδικες, ώστε να επιτύχουν μια μελέτη τεχνικά άρτια και οικονομικά συμφέρουσα. Tο βιβλίο απαρτίζεται από δύο μέρη: Το πρώτο μέρος αποτελεί ένα συνοπτικό και περιεκτικό, βήμα προς βήμα οδηγό για την πρώτη σας στατική μελέτη με τον νέο κανονισμό σκυροδέματος, Eurocode 2, και τον νέο αντισεισμικό κανονισμό, Eurocode 8. Ο οδηγός καθοδηγεί τον μελετητή ώστε να κάνει τη σωστή και πιο συμφέρουσα επιλογή νέων παραμέτρων και αποσαφηνίζει τα αποτελέσματα του τεύχους τα σχετιζόμενα με τους νέους κανονισμούς.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται με αναλυτικό τρόπο οι κυριότεροι νέοι έλεγχοι και περιορισμοί που εισάγουν ο EC2 και EC8 και δίνονται λύσεις και κατευθύνσεις σε προβλήματα που εμφανίζονται με την εφαρμογή τους. Επίσης γίνεται εκτενής αναφορά στα νέα εργαλεία που εισάγει το Fespa, όπως:

  • Η ανάλυση Pushover.
  • Η ανακατανομή ροπών δοκών