Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorialsYour password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Προσθέστε στο Tekton σας το Tekton – KENAK για ενεργειακές μελέτες / επιθεωρήσεις!

Προσθέστε στο Tekton σας το Tekton – KENAK!
Προσθέστε στο Tekton σας το Tekton – KENAK!
Δυνατότητες Tekton – KENAK: Πλήρης εισαγωγή δεδομένων της θερμικής συμπεριφοράς του κελύφους (συντελεστές U, θερμικές ζώνες, θερμογέφυρες, στοιχεία σκίασης, κλπ) ταυτόχρονα με τη γεωμετρία του.

Τοίχοι, ανοίγματα, επίπεδα, στέγες, κτλ. εφοδιάζονται με κατάλληλες παραμέτρους που περιγράφουν τη θερμική συμπεριφορά του κάθε στοιχείου.

Με την ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής λύσης όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τη μελέτη θερμομόνωσης είναι έτοιμα. Δεν απαιτείται καμία τροφοδότηση ή τροποποίηση δεδομένων μετά την εισαγωγή τους στο Energy Building/Certificate της CivilTech. Αρκεί να γίνει η επίλυση.

Η προσφορά απευθύνεται σε εσάς που έχεις έκδοση Tekton 5.4.x.x ή 7.x.x.x και θέλετε να την εξοπλίσετε με το Tekton – ΚΕΝΑΚ.

Κάντε την παραγγελία σας εδώ!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και το τμήμα πωλήσεων της LH Λογισμική θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία προσθήκης του Tekton – ΚΕΝΑΚ στο Tekton σου!

Στοιχεία


Τα στοιχεία με * είναι υποχρεωτικά.