Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorialsYour password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Webinar FespaΤ – Έλεγχος επάρκειας τοιχοποιίας με Pushover & Χρονοϊστορία

20 Ιανουαρίου 2020 | 18:00

Νέο πρόγραμμα FespaT

Η LH Λογισμική τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, 18:00, παρουσίασε τις δυνατότητες του νέου προγράμματος FespaΤ – Έλεγχος επάρκειας & Ενισχύσεις τοιχοποιίας κατά EC8-3 & ΚΑΔΕΤ με τη χρήση της ανελαστικής ανάλυσης Pushover & της ελαστικής ανάλυσης Χρονοϊστορίας.

Στην on-line παρουσίαση αυτή θα δείτε πώς με το νέο πρόγραμμα FespaT πραγματοποιείται αποδοτικά και με ακρίβεια ο έλεγχος επάρκειας και ο σχεδιασμός ενισχύσεων Φέρουσας Τοιχοποιίας σύμφωνα με τον EC8-3 και το εθνικό προσάρτημα ΚΑΔΕΤ.

Το FespaT λειτουργεί σε ενιαίο περιβάλλον με το FespaR αντιμετωπίζοντας με αυτόν τον τρόπο μικτά συστήματα (τοιχοποιία – σκυρόδεμα – χάλυβας), όπου όλος ο φορέας επιλύεται ενιαία και κάθε υλικό ελέγχεται χωριστά με τον κανονισμό του. Η κύρια μέθοδος επίλυσης είναι η ανάλυση Pushover, τόσο επειδή η τοιχοποιία είναι κατ” εξοχήν μη γραμμικό υλικό, όσο και επειδή το επιβάλει ο EC8-3. Γι’ αυτό το σκοπό έχουν υλοποιηθεί προηγμένα υπολογιστικά προσομοιώματα όπως το νέο μέλος τοιχοποιίας με την ειδική μη γραμμική συμπεριφορά και ο μεταβλητός κόμβος ελέγχου/σύγκλισης. Παράλληλα, διαθέσιμη είναι και η ελαστική ανάλυση χρονοϊστορίας με τοπικούς δείκτες πλαστιμότητας m ή καθολικό δείκτη q. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων τεκμηριώνονται τόσο γραφικά όσο και αναλυτικά στο Τεύχος μελέτης, παραθέτοντας το αντίστοιχο τυπολόγιο του ΚΑΔΕΤ και του EC8-3.

Το webinar απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το πρόγραμμα FespaT.

Κάντε κλικ στο video για να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο webinar.

Πρόγραμμα:

FespaR_Logo_275x275

Ολοκληρωμένο παράδειγμα αποτίμησης κτιρίου από φέρουσα τοιχοποιία με Pushover.

(εκτιμώμενη διάρκεια: 60 λεπτά)