Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorialsYour password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Tekton-ΚΕΝΑΚ για ενεργειακή μελέτη και επιθεώρηση

Στο σημερινό περιβάλλον, η αειφορία είναι επιτακτική ανάγκη για όλες τις κτιριακές μελέτες και οι κύριες αποφάσεις που επηρεάζουν το βιοκλιματικό χαρακτήρα ενός κτιρίου παίρνονται από τους μελετητές.

Επικοινωνία του προγράμματός Tekton με το Energy Building
Επικοινωνία του προγράμματός Tekton με το Energy Building
Οι μελετητές με το Tekton – ΚΕΝΑΚ, το οποίο λειτουργεί ως πρόσθετο του TektonPro (ή του Tekton 3D Design), μπορούν να πραγματοποιούν δυναμικούς και ακριβείς ενεργειακούς υπολογισμούς αρχίζοντας από τα πρώιμα στάδια σχεδιασμού περιγράφοντας τη θερμομονωτική κατάσταση του κελύφους του κτιρίου τους. Οι οντότητες του TektonPro εφοδιάζονται με κατάλληλες παραμέτρους που περιγράφουν τη θερμική συμπεριφορά του κάθε στοιχείου.

Το αρχείο με όλα τα δεδομένα για την ενεργειακή μελέτη του κτιρίου εξάγεται από το TektonPro ενώ εισάγεται και επιλύεται στο Energy Building/ Energy Certificate της CivilTech, ώστε να ολοκληρωθεί η ενεργειακή μελέτη/ επιθεώρηση .