Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorialsYour password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Έλεγχος επάρκειας χωρίς επεμβάσεις στο σκελετό με χρήση τοιχοπληρώσεων

Πρόσθεστε τις Τοιχοπληρώσεις στο FespaR! Ειδική προσφορά από 450€ μόνο 250€ (*) μέχρι 24/10!

Γιατί να συμπεριλάβετε τις τοιχοπληρώσεις στο υπολογιστικό μοντέλο;

  • Αύξηση αντοχής και δυσκαμψίας
  • Όταν λαμβάνονται υπόψιν οι τοιχοπληρώσεις αυξάνονται τόσο η αντοχή όσο και η δυσκαμψία του κτιρίου. Αυτό έχει ως συνέπεια την βελτίωση των λόγων επάρκειας και άρα την απαίτηση λιγότερων ή καθόλου ενισχύσεων σε κτίρια τα οποία χωρίς τις τοιχοπληρώσεις απαιτούσαν ενίσχυση του φέροντος οργανισμού τους.

  • Διεύρυνση των επιλογών ενίσχυσης
  • Σε περιπτώσεις όπου μία κατασκευή δεν πληροί τα κριτήρια επιτελεστικότητας η ενίσχυση των τοιχοπληρώσεων αντί του φέροντος οργανισμού αποτελεί έναν απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο συνολικής αύξησης της αντοχής του κτιρίου.

  • Δυνατότητα εντοπισμού και αναγνώρισης με ρεαλιστικό τρόπο των μηχανισμών αστοχίας
  • Σε όροφο όπου οι τοιχοπληρώσεις αστοχούν νωρίτερα από αυτές ανώτερων ορόφων ενδέχεται να αναπτυχθεί μηχανισμός ορόφου. Αυτό είναι ενδεχόμενο να συμβεί σε κτίρια όπου δεν υπάρχουν ισχυρά τοιχώματα.

Δείτε περισσότερα στο video «Επιρροή των τοιχοπληρώσεων στη σεισμική αποτίμηση»!

* Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους του στατικού προγράμματος FespaR 5.x / 7.x. Η προσθήκη των τοιχοπληρώσεων απαιτεί αναβάθμιση στην έκδοση Fespa18. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλη σχετική με το FespaR προωθητική ενέργεια.

Εξόφληση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση χρέωσης πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού μέχρι 6 άτoκων δόσεων. Δεκτές γίνονται μόνο οι πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών.

Κάντε την παραγγελία σας on-line

Συμπλήρωστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραγγελίας!

Στοιχεία


Τα στοιχεία με * είναι υποχρεωτικά.

Ενημερωθείτε και για το νέο module Κτηματολόγιο!

Ηλεκτρονική υποβολή διαγραμμάτων στο Ελληνικό κτηματολόγιο & ψηφιακή υπογραφή! (**)

Το νέο module «Κτηματολόγιο» αποτελεί επέκταση των δυνατοτήτων της οντότητας «Τοπογραφικό» με αναδιάρθρωση των υπαρχόντων παραμέτρων & προσθήκη νέων παραμέτρων και εντολών, ώστε να μπορεί ο μελετητής να επεξεργαστεί καλύτερα το τοπογραφικό του διάγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ελληνικού Κτηματολογίου.

button_learn_more

(**) Το module Κτηματολόγιο δεν περιλαμβάνεται στο παρόν πακέτο προσφοράς! Εαν ενδιαφέρεστε να το προσθέσετε στο Tekton σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμ. Πωλήσεων.