Εγγεγραμένος χρήστης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
Στοιχεία
Νέος χρήστης
Εαν δεν είστε εγγεγραμένος χρήστης,
μπορείτε να εγγραφείτε τώρα.
Με τη δημιουργία λογαριασμού και την συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter μας αποκτάτε πρόσβαση:
  • σε εκδόσεις των προγραμμάτων
  • σε βιβλία (manual, παραδείγματα, κλπ)
  • σε tutorialsYour password must be at least 0 characters long. To make your password stronger, use upper and lower case letters, numbers, and the following symbols !@#$%^&*()

Webinar FespaR: Αποτιμήσεις εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά

15 Ιουνίου 2016 | 17:30

ΚΑΝ.ΕΠΕ με γνώση και τεκμηρίωση!

Η LH Λογισμική την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, 17:30, θα παρουσιάσει τις δυνατότητες του προγράμματος FespaR – Επισκευές & Ενισχύσεις.

Σκοπός της παρουσίασης είναι να πεισθεί ο μηχανικός ότι με το FespaR μπορεί να φέρει σε πέρας προσθήκες και ελέγχους υφισταμένων χωρίς ενδιασμούς για τις δυνατότητες του προγράμματος και την αποτελεσματικότητά του.
Ο ΚΑΝ.ΕΠΕ είναι πια υποχρεωτικός και το FespaR ειναι σήμερα το καθημερινό εργαλείο του μηχανικού.

KAN.ΕΠΕ και FespaR δε σημαίνει απαραίτητα ενισχύσεις! Οι τοιχοπληρώσεις αποτελούν το πλέον κατάλληλο και εύκολο δομικό στοιχείο το οποίο ενισχυόμενο μπορεί να αυξήσει την αντοχή του κτιρίου και κατ΄αυτόν τον τρόπο να αποφευχθούν οι ενισχύσεις στο στατικό φορέα.

Στην on-line παρουσίαση αυτή θα παρουσιάσουμε παράδειγμα αποτίμησης φέρουσας ικανότητας και ελέγχου υφιστάμενης αυθαίρετης κατασκευής με την χρήση της μη γραμμικής στατικής ανάλυσης Pushover σύμφωνα με τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ.). Η διαδικασία ελέγχου είναι κλειστή και αποδίδει μετά την ολοκλήρωσή της τον σεισμικό συντελεστή επιτελεστικότητας, δηλαδή μας πληροφορεί πρακτικά σε τί σεισμό αντέχει το εξεταζόμενο δόμημα.

Για να παρακολουθήσετε το webinar μαγνητοσκοπημένο κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

button_deite_webinar_lhlogismiki

Πρόγραμμα:

Webinar_FespaR_KANEPE_me_tekmiriosi_275x2138

ΚΑΝ.ΕΠΕ και FespaR δε σημαίνει ενισχύσεις: Ολοκληρωμένο παράδειγμα αποτίμησης παράδειγμα αποτίμησης φέρουσας ικανότητας και ελέγχου υφιστάμενης κατασκευής λαμβάνοντας υπ’όψιν και την επιρροή των τοιχοπληρώσεων.

(εκτιμώμενη διάρκεια: 60 λεπτά)